Du er landet på Bomuldsstof.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal bomuldstæppe. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal bomuldstæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal Pearl Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 200

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal Pearl Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 200” fås til 1190,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal GRAND Vævet Bomuldstæppe Mørk Grå/Sort – 240

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal GRAND Vævet Bomuldstæppe Mørk Grå/Sort – 240 til kun 2150,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grand gulvtæppe 160×240 cm er det skønneste bløde jacquard vævede tæppe fra Nordal. Tæppet har det smukkeste vævede mønster, som gør det til et et markant og stærkt indretningselement i dit hjem. Det smukke mønster og de enkle sorte og hvide farver er bar…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal PEARL Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 290

Næste anbefaling er “Nordal PEARL Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 290”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal PEARL Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 290” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 3035,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal GRAND Rundt Vævet Bomuldstæppe Mørk Grå/Sort – 240

Produkt nummer 4 på vores “Nordal bomuldstæppe-liste” er Nordal GRAND Rundt Vævet Bomuldstæppe Mørk Grå/Sort – 240 som du lige nu kan købe for 2780,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Forhandlerens beskrivelse:
VENUS gulvtæppe fra Nordal i mørkegrå og sort med Ø240 cm. er et praktisk og flot tæppe.
Dette tæppe er stort, så hvis du har en stor stue eller spisestue, så vil dette tæppe være perfekt til dig og dit hjem. Det har et flot, slidt mønster, som vil sætte…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

7: Nordal PEARL Rundt Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 140

Sidste produkt på vores liste er Nordal PEARL Rundt Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 140 som vi har fundet til 1150,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: D: 140 cm – Materiale: 75% bomuld, 25% polyester Flot rundt gulvtæppe med mønster, Pearl fra Nordal i farven sand/beige.
Gulvtæppet er håndvævet og er lavet af 75% bomuld og 25% polyester.
Gulvtæppet kan placeres i alle rum i boligen da tæppet giv…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal bomuldstæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal bomuldstæppe:

Dyreste Nordal Bomuldstæppe på listen er Nordal PEARL Vævet Bomuldstæppe Sand/Beige – 290 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 3035.00. Billigste udvalgte Bomuldstæppe er Nordal VENUS Vævet Bomuldstæppe Grå – 200 som du kan købe for 950.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 2085 kr. – de 7 Nordal Bomuldstæppe vi har fundet koster i gennemsnit 4451.14 kr.
Ovenstående Nordal Bomuldstæppe data og priser er hentet fra 4 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Packhouse.dk, Mostersskur.dk, ES Furniture). Alle Nordal Bomuldstæppe tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bomuldstæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bomuldstæppe blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bomuldstæppe: